marți, 16 octombrie 2012

Hot dog


Nu stiu daca si voua vi se intampla asta, dar cand se apropie sfarsitul saptamanii prin frigiderul meu incepe sa bata vantul. Mereu ramane doar cate un borcan desfacut si consumat pe jumate sau doua felii de salam din toata tipla, asta ca sa nu mai zic de galetusa de smantana care mai are doar o lingura, doua pe fund...ma rog, chestii din care poti face rapid o salata. Sau niste paste aglio, olio e peperoncino. Sau un sandwich croque madame cu cartofi prajiti. In caz ca nu mai aveti nici lucruri uitate si nici chef sa mergeti la magazinul din cartier cand oricum vine weekendul si urmeaza cumparaturi serioase, incercati un hot dog.

Ingrediente:
chifle de hot dog
crenvusti 
ceapa crispy
ketchup/mustar 

Noi suntem fani crenvusti Wuddy. Sunt lungi exact cat trebuie pentru chifle, nu se crapa cand ii fierbi pentru ca au o taietura fina pe lung si sunt suficient de carnosi cat sa nu trebuiasca sa pui doi ca sa-ti ajunga.
Sectionam chifla pe lung, asezam Wuddy-ul pe ea, presaram niste crispy onion (credeti-ma este foooarte buna combinatia asta), ketchup sau mustar sau ce sos vrem si gata.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu