marți, 23 februarie 2016

Chowder de porumb dulce si pastrav afumat


Am gasit aceasta reteta de chowder intr-unul din ultimele numere Good Food. Imi pare rau ca nu se mai publica revista, pentru ca era o sursa buna de inspiratie.

Ingrediente:
400 g fileuri de pastrav afumat
300 g porumb dulce la conserva
200 g cartofi (preferabil noi), taiati cuburi
1 ceapa, tocata
400 ml de lapte
500 ml supa de pui
25 g de unt
1 legatura de patrunjel

1. Incingeti o tigaie mai adanca si puneti untul la topit in ea. Adaugati ceapa tocata si cartofii si caliti-le la foc mic cca 10 minute.
2. Turnati supa de pui si laptele si amestecati. Fierbeti supa 15 minute si asezonati cu sare si piper.
3. Adaugati porumbul si fileurile de pastrav si mai lasati totul 5 minute la foc mic.
4. Presarati patrunjel tocat pe deasupra si serviti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu