miercuri, 25 iunie 2014

Supa rapida cu fasole la conserva


Supa aceasta este varianta de 15 minute a celei de fasole care se fierbe in mai multe ape si dureaza ore pana cand este gata. Si cred ca se ridica la inaltime si cu aroma. Rapid, usor si foarte gustos.

Ingrediente:
2 conserve fasole cannellini
1 chilli proaspat
4 catei de usturoi
6 felii bacon
2 linguri ulei de masline
sare
piper
putin cimbru

Calim usturoiul si chilliul taiat rondele in cele doua linguri de ulei de masline.


Adaugam baconul taiat in bucati nu foarte mici si il lasam sa se rumeneasca putin.


Apoi punem si fasolea scursa de zeama din conserva si trecuta pe sub un jet de apa, amestecam de cateva ori, completam cu apa si condimentam cu sare si piper. Lasam supa sa fiarba 15 minute si la final presaram putin cimbru proaspat. Si asta e tot. Nu o sa va vina sa credeti cat de gustoasa este.


Pofta buna!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu